TILLIT TILL UNIVERSUM

My-Amazing-Yet-Intense-Reiki-Experience-

Litar du på att det som sker i ditt liv är för ditt eget bästa? Känner du att livet vill dig väl? Att allt som sker i ditt liv har en mening - allt för att du ska utvecklas till din fulla potential?

Eller känner du att livet alltid går emot dig? Att alla andra människor har tur medan du endast har otur? Känner du att ditt liv är mycket svårare att leva än alla andras?

 

Skillnaden mellan dessa två tankesätt är just precis som det låter - hur vi tänker.

 

När vi är i kontakt med vårt högre jag, med vårt inre, så lever vi våra liv utifrån våra hjärtan. Vi ser världen och vår omgivning med öppna ögon, vi ser det större perspektivet, vi förstår andra människor på ett mer objektivt sätt, vi tar inte saker så personligt och vi förstår att allt som händer har en mening, även om vi inte kan se det tydligt i just den stunden. Vi släpper taget om vårt kontrollbehov och litar fullt ut på att det finns en högre kraft som tar hand om oss, vad som än händer. Vi lever med en känsla av att världen är tillräcklig för oss alla och att allt är möjligt. Vi lever vårt liv utifrån kärlek.

 

När vi inte är i kontakt med oss själva så styrs vi istället av vårt ego. Vi lever livet utanför oss själva och påverkas lätt av yttre faktorer. Vår syn på världen och omgivningen är smalare. Vi har svårt att se helheten. Vi tar saker personligt. Vi känner ofta av rädslobaserade känslor så som oro, avundsjuka, ilska. Vi känner ett behov av att kontrollera situationer och andra människor för att kunna få det vi vill ha. Vi litar inte på något eller någon, knappt på oss själva. Vi tror att vi måste kämpa oss genom livet. Vi lever vårt liv utifrån rädslor.

 

Kärlek och rädsla är två tillstånd som inte kan existera samtidigt. När vi lyssnar inåt så lever vi från vårt hjärta. Vi lever utifrån ljus, kärlek och sanning. När vi öppnar upp kontakten med vårt inre så öppnar vi även upp vår informationskanal, vår intuition. Vi öppnar upp svar på det som tidigare tycktes oförklarligt och vi öppnar upp en högre dimension till livet och till oss själva. Vi känner inte längre en ensamhet och separation från livet och andra människor. Vi känner oss ett med universum. Vi känner en tillit till livet.

thumbnail_IMG_8511.jpg

♥ Universum har inte gjort något misstag. Du har inte blivit avvisad, du har blivit omdirigerad för ditt eget bästa. När du försöker kontrollera utkomsten har du tappat tilliten till livet och till universum. Du har tappat kontakten med ditt inre. När du släpper taget, lever i nuet och låter saker och ting ske som dom ska så lever du i tillit. Du samarbetar med universum och du är i kontakt med din själ.

 

♥ Välkomna dig själv att släppa taget. När du släpper taget om det du ändå inte kan kontrollera så som andra människor, relationer, materiella ting och titlar så kommer du att känna dig fri. Det handlar inte om att ge upp om något. Det handlar om att släppa taget om utgången och istället leva fullt ut i nuet. Släpp taget om allt som tynger dig. 

 

♥ Det finns en harmonisk, magisk och helande frekvens som vill möta dig. Välkomna den energin och tillåt den att läka dig inifrån och ut, genom alla trauman och sorg. Du är menad att följa din själs inre önskan samt leva utifrån ditt hjärta som är fyllt av villkorslös kärlek. Andas in och ta emot. Andas ut och släpp taget.

 

♥ Även om det känns som att saker och ting inte går din väg, lita på att du inte har hela bilden klar ännu och att du alltid är omhändertagen av universum. Ingenting sker av slumpen. Allt som händer uppfyller ett syfte. Allt som händer är alltid för ditt eget bästa. Lita och tro på mirakel. Om du ändå tvivlar, påminn dig själv om att vi lever på en blå planet som cirkulerar kring ett brinnande klot, intill en måne som kan flytta på havet. 

Kärlek, Fanny