TECKEN FRÅN UNIVERSUM

Universum jobbar med magiska och mystiska krafter. Universum jobbar alltid för att vi ska få tillgång till de människor, lärdomar, verktyg och upplevelser vi behöver för att vi fullt ut ska kunna blomma ut till de personerna vi är menade för att vara. Därför är det viktigt att lyssna till den vägledning som Universum visar oss.

 

 

Här nedan kommer exempel på hur Universum kan kommunicera med oss:

 

  •  Intuitionen. Vår inre kompass som vägleder oss och kommunicerar med oss hela tiden. Exempel på hur Universum här kan kommunicera med oss är när intuitionen viskar "välj en ny väg till jobbet idag" och helt plötsligt stöter vi på ett möte med en person som ger oss en pusselbit som vi saknat.

 

  • Drömmar. Vad vill dina drömmar berätta för dig? När vi sover är vi i nära kontakt med vårt högre medvetande. Var uppmärksam på vad dina drömmar försöker visa dig.

 

  • Vår inre röst. Vår själ sitter på alla våra svar. Vi är våra egna gurus. För att vi ska kunna lyssna till vår själ och inre röst, behöver vi stanna upp och stilla våra tankar. Detta är något vi behöver arbeta med dagligen, särskilt i dagens upptagna samhälle där vi mestadels omsluts av andra energier så som andra människor, telefoner, tv, musik. Vi är ständigt uppkopplade i vårt huvud. Ge dig själv tid till total stillhet för att kunna möta dig själv och lyssna inåt. Meditera och låt informationen komma till dig. Var även uppmärksam ifall det är ditt ego som kommunicerar med dig eller din själ.

 

  • Änglanummer. Universum kan kommunicera med oss via siffor. Är det någon specifik siffra som du har märkt är återkommande i ditt liv? Exempel på återkommande sifforr som Universum visar oss är: 1111, 4444, 7777. Olika siffror kan även ha olika betydelse. Du vet intuitivt svaret inom dig, vad siffrorna betyder för just dig i den stunden.

 

  • Orakelkort. Kortlekar är ett bra sätt att få vägledda svar från Universum. Välj den kortlek som du dras till, sitt ned i stillhet, ställ en öppen och ödmjuk fråga "Vad är det jag behöver hjälp med att se i den här specifika situationen?", låt intuitionen vägleda dig i dragningen.

 

  • Andra människor. Universum vägleder människor till dig som du behöver för att utvecklas som människa. Det kan vara möten som lyfter dina energier. Det kan även vara möten som sänker dina energier, detta för att du behövde spegla de sidorna i dig själv. Inga möten är slumpmässiga och alla människor vi möter är speglar av oss själva. Allt är energi, det vi sänder ut attraherar Universum tillbaka till oss. 

 

  • Musik. Musik kan dyka upp i ditt liv som hjälpande knuffar/hintar. Musik hjälper till att väcka känslor i oss, som vi behöver möta eller vägledas av.

 

 

Ovan är endast några exempel på olika sätt som Universum försöker kommunicera med oss på. Var närvarande i nuet, öppen i ditt sinne och mottaglig för kommunikationen som förmedlas till dig. You know, when you know. Universum vill alltid vårt eget bästa och finns alltid för oss som en vägledande, hjälpande hand längs vår livsresa. 

 

Öppna upp ditt sinne och välkomna hjälpen med öppet hjärta.

Trust the Universe.

Kärlek, Fanny