SPIRITUELL VÄGLEDNING

thumbnail_Image (10).jpg

Var och en av oss förtjänar att trivas i vår kropp, i vårt sinne och att få leva i balans både känslomässigt och spirituellt. Vi alla förtjänar att leva i villkorslös kärlek till oss själva och till vår omgivning. Vi alla är menade att leva utifrån vår högsta potential. Du är viktig, precis som du är. Du finns här på jorden av en anledning.

 

Vad som dessvärre pågår, är att de flesta människor i dagens samhälle har tappat kontakten med sig själva och deras inre själs visdom. Att tappa kontakten med sig själv är även något som kan hända i samband med ett trauma, relationer, utbrändhet etc.

Man stänger i de fallen av sitt eget flöde och ljus, eller tar på sig en negativ programmering. Man hamnar i ett slags tomrum och det är lätt att man då på olika sätt försöker att fylla upp detta tomrum med saker utanför sig själv. Det kan t.ex. vara genom relationer, mat, överdrivet arbete, kontrollbehov och ett destruktivt beteende till sig själv och till sin omgivning.

I min vägledning använder jag mig av min intuition. Jag känner in din energi och kan därmed se klarare över vart du befinner dig på din livsresa. Jag hjälper dig att belysa de eventuella blockeringar som håller dig tillbaka och som på så sätt hindrar dig framåt, vare sig det handlar om kärlek, relationer, hälsa, arbete eller ditt liv som stort. Du väljer själv vad det är du önskar vägledning med.

Redan sen barndomen har jag haft gåvan att kunna se och känna in andra personers känsloliv, blockeringar och vad deras högsta potential är. Livet är magiskt och vi alla människor förtjänar att leva ett liv utifrån vår vildaste fantasi. Min ambition är att sprida ljus och kärlek till min omgivning och vägleda dig hem, till din egen sanning.

All vägledning sker via telefon. Bokning sker via Minervas.se