SPIRITUELL VÄGLEDNING

Jag hjälper dig att knyta upp eventuella knutar på din livsresa som du befinner dig på. En vägledande hjälp för att se din situation i livet klarare. Med hjälp av min intuition och spirituella förmåga känner jag in vart just du befinner dig och därifrån vägleder dig hem igen, till din egen inre röst. Till din egen sanning.

 

Jag finns för dig i alla områden i livet. Allt ifrån kärleksrelationer, hälsa, karriär, livsfrågor, medberoende, självkänsla, högkänslighet etc.

Har du tappat tilliten till livet och till det som sker? Vill du ha hjälp att finna ditt syfte här på jorden? Behöver du vägledning i en relation? Har du lätt för att hamna i ett medberoende? Vill du förbättra din självkänsla? Vill du förändra ditt tankemönster? Är du högkänslig/empat och behöver verktyg för att inte suga åt dig av andra människor energier? Låtar du dina känslor styra över ditt liv?

 

Jag lever efter filosofin att vi alla människor är våra egna gurus. Vi alla besitter en enorm inre kraft och vi alla sitter på svaren till våra egna frågor. Det vi behöver göra är att stanna upp och lyssna inåt. Jag finns här och vägleder dig tillbaka till din egen sanning. 

Bokning sker via Bokadirekt eller flowbyfanny@gmail.com