OM FLOW BY FANNY

thumbnail_Image (4).jpg

"BECOME YOUR OWN GURU"

Så länge jag kan minnas har jag känt mig annorlunda. Jag har spenderat många timmar i mina yngre dagar ensam, gråtandes och önskat att jag var "som alla andra". Jag önskade att jag inte skulle känna så mycket. Jag kunde bokstavligt talat drunkna i mina egna känslor emellanåt. Trots min uppfattning av att känna mig annorlunda, så har jag alltid haft en stark tillit till livet och känt av en större kraft runtomkring mig. Det som i de flesta människors sanning kan kallas "övernaturligt och flummigt" är i min värld lika verkligt och naturligt som att andas. I och med detta insåg jag tidigt att vi alla människor kan skapa allt vi vill ha i våra liv. Det är endast fantasin och rädslor som sätter våra gränser.

 

Min intuition är min superkraft. Jag känner tydligt av energier runtomkring mig och har lätt för att läsa av andra människors känslor samt se deras inre potential. Att leva med en högkänslighet i dagens upptagna samhälle kan vara påfrestande. Jag jobbar dagligen med min själsliga utveckling på olika sätt och har idag skapat bra rutiner och verktyg till mig själv, för att lättare kunna hantera allt detta - men det var under en lång tid som jag kände och bar på alla dessa känslor utan att veta vad jag skulle göra av allt. Idag har jag förstått att allt jag har gått igenom i mitt liv har tagit mig dit jag är idag. Jag är tacksam för allt, både det bra och det dåliga. Alla upplevelser har givit mig erfarenhet och förståelse på ett djupare plan. Allt har haft en mening. Mina djupa dalar, mina höga toppar samt alla nyanser däremellan, har givit mig stora lärdomar för att kunna möta andra människor där de befinner sig på sin livsresa. Att få möta och vägleda andra människor i deras själsliga utveckling får även mig att växa. Livet är en skola och vi är alla varandras läromästare.

Min filosofi är att vi alla är här på denna jord för att utvecklas som människor och vi alla bär på olika gåvor. Vi är alla här för ett högre syfte. Livet har och kommer alltid att ge oss prövningar på olika sätt - Allt för vårt eget bästa. Detta för att vi ska skala av lager på oss själva, bli mer sanna mot oss själva, lära oss att leva med ett mer öppet och förstående hjärta samt älska varandra med villkorslös kärlek. Det vi alla behöver lära oss är att lyssna inåt - Vad är det just Du behöver för att må bra? Vad är det som får Din själ att stråla? Vad är Ditt syfte här på jorden? När är Du som lyckligast? Lever Du din sanning?

 

Du är din egen Guru. Du har alla svaren inom dig.

 

Kärlek, Fanny 

UTBILDNINGAR

Livet själv, är vår främsta läromästare när det kommer till personlig utveckling. Det spelar enligt mig ingen roll hur många och långa utbildningar man har gått, om man inte själv praktiserar utbildningens innehåll. Att utveckla sig själv kommer inte gratis eller av att du har läst en bok eller gått en kurs. Det kräver att jobba med sig själv dagligen, möta sina lärdomar i livet med ett öppet hjärta och sinne, mod att möta och acceptera alla sidor hos sig själv. Vi alla människor är under ständig utveckling och förändring. Vi alla är elever i livets skola. Ingen utbildning i hela världen kommer att göra dig hel som människa, det är endast DU som kan göra det jobbet med dig själv. Genom hela livet.

Med det sagt, så ligger den spirituella världen, personlig utveckling, yoga, meditation etc. mig varmt om hjärtat och jag söker ständigt efter nya insikter och lärdomar. Jag kommer därför att uppdatera denna sida med de olika utbildningar som jag dras till längs livets gång.

 

 

⟩ Hatha Yoga -och Meditationslärare - 200H enligt Yoga Alliance (YogaJona, 2017-2018).

⟩ Spirituell vägledare, Workshop (Minervas, 2019).

⟩ Reiki Healer Level 2, Usui systems of Natural healing  (Madeleine Stallard, 2020).

⟩ Yin Yoga  - 100H enligt Yoga Alliance (Yogaproductions, pågående utbildning).

⟩ Lead like a Queen, with Feminine energy and Embodiment  (Mel Wells, 2020)