HOLISTISK LIVSCOACHNING

Detta är för dig som är redo att göra en djup inre resa med dig själv. En resa där du får möta och läka dina inre sår, känna större tillit till livet och det som sker, observera och förändra dina tankemönster, landa i dig själv och din egen inre röst och sanning, lyssna till dina behov, leva ditt liv mer från hjärtat, hjälp att finna din passion och syfte här på jorden, ta hand om-och älska hela dig själv, börja ta ansvar över ditt eget liv och mående. 

 

Att möta sitt inre, ändra sina tankemönster och sätt att leva, göra medvetna och kärleksfulla förändringar i sitt liv, är inget som sker över en natt. Det kräver en stor egen vilja av att förändra och göra jobbet, mod att våga möta sina inre sår och kliva utanför sin komfortzon, tillit och tålamod till processen. Det kräver även ett öppet och ödmjukt hjärta till sig själv. Personlig utveckling kan jämföras likt att styrketräna, vi behöver utmana musklerna för att de skall växa. Det är en livslång process och disciplinerat, hårt arbete bakom det. Ingenting kommer gratis och det är ett livslångt projekt med sig själv. 

 

Min strävan är att vägleda dig till att leva ett liv mer från hjärtat, få dig att se din inre kraft och potential, känna mer tillit till livet och till dig själv, få dig att leva utifrån en mer holistisk livsstil där du tar hand om dig själv inom alla områden, verktyg för att kunna möta och hantera dina tankar/känslor, släppa taget om det som inte längre tjänar dig, jobba med dina olika tankemönster, sluta döma andra och dig själv etc.

  

Varje individ är unik och programmet utformas utifrån vart Du befinner dig på din livsresa. Jag möter dig med ett öppet hjärta och sinne, vart du än befinner dig.

 

- Inledande samtal där jag får möta dig där du befinner dig på din livsresa.

- Medvetandegör dina olika tankemönster, rädslor, livsvanor, kost, träning, mående, livssituation etc.

- Skräddarsydd plan efter dig och dina behov, där det kommer krävas hårt arbete från din sida. Detta är Din resa med dig själv och det är du som kommer att göra jobbet. Jag kommer att finnas vid din sida och vägleda dig under hela processen. 

- Regelbunden kontakt via mail/chatt.

- 60 min vägledande samtal/vecka. Totalt fyra samtal per månad. (Värde: 700kr/samtal)

 

- All kontakt sker via Zoom alt. telefon.

 

 

 

Spirituell livscoachning,  4000 kr / mån. Ingen bindningstid.

Bokning sker via Bokadirekt eller flowbyfanny@gmail.com

Prislista

Hur går det till?