DRÖMLIV

Astrologi-Kristaller

Hur ser ditt drömliv ut?

Lever du ditt drömliv just nu?

Om du fick börja om ditt liv helt från början, vilken väg skulle du då välja?

Framförallt, hur skulle den vägen få dig att känna?

Jag vill innan vi går vidare, påminna dig som läser detta, att vi inte ska förknippa vårt drömliv med vår egen lycka. Lyckan finns alltid tillgänglig som ett val inom oss, oavsett vilken situation vi befinner oss i. Om du tror att du kommer att bli lycklig "när du har fått något/kommit dit du vill" så kommer du aldrig att bli lycklig. Lycka är alltid ett tillstånd i nuet. Denna text är menad för att väcka din själs inre viskningar. Så låt oss gå vidare.

 

Vad är det du drömmer om innerst inne?

 

Önskar du dig ett jobb som ger dig mer utrymme till din familj och fritid? Vill du bo i ett varmt land och ha havet utanför din veranda? Vill du bo närmare naturen och vakna upp till fågelkvitter varje dag? Vill du starta varje morgon med att snorkla längs barriärrevet? Vill du utbilda dig? Vill du starta det där företaget som du alltid har velat, men inte vågat ta steget till? Vill du träffa en kärlekspartner och skapa en familj tillsammans?

 

Skriv ned dina drömmar på ett papper. Inga drömmar är för små eller för stora.

Det är något speciellt och kraftfullt med att skriva ned sina tankar och drömmar på ett papper med sin egen handstil. Hur känns det inom dig när du kollar på orden du har skrivit ned? Hur skulle det kännas inom dig om du visste att dina ord du har skrivit ned på pappret, dina drömmar du har väckt till liv, kommer att bli verkliga en vacker dag? Hur skulle det kännas inom dig om dessa drömmar inte skulle bli verkliga?

 

Just nu kan det se ut som några fina ord på ett papper och det kan väcka olika typer av känslor inom dig. Nyfikenhet. Rädsla. Livsglädje. Motivation. Tvivel. 

 

Oavsett vad som dyker upp inom dig, så vill jag att du ska veta att dessa drömmar på ditt papper kan bli verkliga. Det enda som står emellan dig och dina drömmar är dina rädslor och begränsningar, som du själv skapar i ditt huvud. Vi alla föds med olika förutsättningar och möjligheter. Men vi har alla samma antal timmar på ett dygn och vi alla bär ansvar över våra egna val. Vi alla är skapare i våra egna liv.

 

Valet och framtiden ligger i dina händer.

Vad gör du?

Kärlek, Fanny